Yhteystiedot: Niina Poikonen, info@ompeluhuone.fi tai 040-965 5571. Käyntiosoite: Pajupolku 5, 02770 Espoo. Y-tunnus 2499697-3

Nojatuolin verhoilu

Asiakas halusi vaihtaa nojatuolin kankaan uuden makuuhuoneen sisustukseen sopivaksi. Alkuperäinen kangas oli muutenkin jo kulunut ja elämää nähnyt. Löysimme erittäin laadukkaan mustan kankaan Laurizonilta. Tuolin työn hinnaksi tuli 160 € (+ alv 24%).

Huonekalujen verhoilu ja kunnostus


       

Antiikkituolin verhoilu ja kunnostus

Tämän tuolin jalat heiluivat ja kangas oli jo kulahtanut ikävän näköiseksi.Tuolin kaikki heiluvat tai muuten liikkuvat osat liimattiin. Tuoli verhoiltiin muuten perinteisesti paitsi, että tuoliin jäi siinä ollut vaneri pohjaksi.

Lopuksi tuoli puhdistettiin ja käsiteltiin puuöljyllä, joka antoi puulle kauniin pinnan ja samalla hyvän suojan vanhalle puulle.


Verhoilen vanhoja huonekaluja myyntiin. Uudella verhoilulla huonekalulle saadaan lisävuosia ja huonekalun ilmettä voi muuttaa sisustuksen mukaan mieleiseksi. Vanha jo melkein hylätty yksilö herää henkiin ja on entistä kauniimpi kunnostuksen jälkeen. On aina yhtä jännittävää, kun löytää oikean materiaalin, joka on juuri kyseisen huonekalun henkeen sopiva. Alla näet esimerkkejä verhoilemistani huonekaluista.

alkuperäinen tuoli

Uusi tuoli

alkuperäinen tuoli

Uusi tuoli

< Takaisin